WIJ MAKEN

Voedingsmiddelen met groente en fruit als basis

Sophyn Greens wil een substantiële bijdrage leveren in het meer consumeren van groente en fruit en doet dit door voedingsmiddelen te ontwikkelen en te produceren met een hoog aandeel groente en fruit. Zo wordt er vaker en gemakkelijker groente en fruit gegeten.


Daarom verversen we bij Sophyn Greens bestaande producten met een handvol verse groente en fruit. Of we ontwikkelen nieuwe producten waardoor je nog vaker van groente en fruit kan genieten.

WIJ PRODUCEREN

Pasta mét echte verse groenten!

Iedereen eet het, en iedereen houdt ervan: Pasta! Dus waarom geen handvol verse groente toevoegen aan het recept?

Wij produceren en zetten zelf gedroogde pasta af in de markt onder de naam ‘SOPHINI’ dat wel 35% verse groente bevat. We zeggen tenslotte niet voor niets: Groente & Fruit in elke hap!


Kijk voor meer informatie op de website van Sophini of shop de producten in onze Pasta Shop!

WIJ BIEDEN ONDERSTEUNING IN

Concept- en productontwikkeling waar groente en fruit in verwerkt zijn

Het team van Sophyn Greens ondersteunt ook bedrijven in het uitwerken en ontwikkelen van voedingsmiddelen waar groente en fruit als basisingrediënt in verwerkt zijn.


Met onze ervaring, breed internationaal netwerk en vindingrijkheid helpen we ontwikkelaars realistische producten en/of concepten uit te werken, die ook zeker schaalbaar te produceren en in de markt te zetten zijn. Voor dit laatste staan we altijd open voor samenwerking.


WIJ HEBBEN

Kennis van verwerkingstechnieken

WE ZIJN BLIJVEND NIEUWSGIERIG

In onze eigen zoektocht van groente- en fruitverwerking heeft het team van Sophyn Greens veel kennis en expertise opgedaan met de verschillende technieken om groente en fruit te verwerken. Wij houden van leren door te doen, en hebben dan zelf ook veel uitgeprobeerd in onze eigen proefkeuken.


Zo kun je groente en fruit op verschillende manieren drogen – van vriesdrogen tot conventioneel drogen – elk met een andere impact op smaak en nutriëntenprofiel, alsook proces- en kostenrendement. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende technieken hoe groente en fruit verfijnd kan worden tot een puree of sap – van aseptische puree tot crushing.


Het ontdekken en uitproberen van verschillende technieken is iets waar wij als team nieuwsgierig naar zijn, en graag de uitdaging aangaan om de juiste techniek bij het gewenste eindproduct en de optimale keten te vinden. We gaan hierin graag een stap verder om technieken aan te passen of verbinden technieken aan elkaar om steeds tot vernieuwingen te komen.


Een gezonde en goede basiskennis dus, en we leren hier dagelijks meer en meer over!

WIJ PRODUCEREN

De Pasta Bende

Pasta voor een lokale & verspillingsvrije voedselketen.


Impact maken met pasta? Ja! Graan voor pasta komt vaak van ver. En we gooien nog veel groente & fruit weg. Samen met andere spelers uit de voedselketen maken we groentepasta van lokale granen en lokale groente (& fruit)reststromen. En wat is lekkerder dan pasta mét een goed gevoel?

Kijk voor meer informatie op de website van de Pasta Bende.

COMING SOON!


Bekijk onze producten in de shop.

Samenwerken?

We staan altijd open voor contact, samenwerkingen en een goed gesprek. Je kunt ons bereiken op:

Adres

Korte Eeweg 2F-G

4424 NA Wemeldinge

Provincie Zeeland

Volg het nieuws

Copyright © 2021-2024 Sophyn Greens | Privacy | ZienWebdesign