SOPHYN GREENS

Dit is ons verhaal

“Bij Sophyn Greens staan de groente en fruit centraal.”

Méer voedingsmiddelen mét groente en fruit

Dagelijks eten we te weinig groente en fruit. Terwijl ze van nature boordevol voedingsstoffen zitten die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven, zoals vezels, vitamines en mineralen. Door groente en fruit als basis te verwerken in voedingsmiddelen creëren we mogelijkheden voor een gezonder voedselaanbod in onder andere de supermarkten. En maken we het gemakkelijker om meer groente en fruit te eten. We zeggen niet voor niets ‘Groente & Fruit in elke hap’.

Met passie voor de landbouw

In de land- en tuinbouw ligt het werk nooit stil. Elke dag wordt er met zorg gezaaid, geplant, bewaterd, gewied, verzorgd en geoogst.

Met veel passie en energie wordt wereldwijd gewerkt aan ons voedsel. Wij begrijpen de passie van de teler en de natuurlijke variatie van groente en fruit. En we begrijpen ook hun uitdagingen, daarom maken we graag gebruiken van hun reststromen waar dat kan. Daarnaast zijn we kritisch op de herkomst van onze groente en fruit en houden we rekening met de seizoenen. We werken samen met telers die passie hebben voor hun product, maar ook voor hun omgeving.


En mét de eenvoud in ingrediënten,

recepturen en proces

Naast dat de verse groente en fruit een belangrijke basis zijn van onze producten, staan we ook voor gebruik van natuurlijke en herkenbare ingrediënten. Mét onderliggend simpele en eenvoudige recepturen, waarbij we ons tijdens het proces extra inspannen voor maximaal behoud van voedingsstoffen, smaak en kleur. We gebruiken geen onnodige toevoegingen en doen niet aan trucjes. We zijn dan ook graag transparant, eerlijk en open over onze inspanningen, ambities en uitdagingen, dus ook wanneer niet alles nog gaat zoals we zouden willen. Omdat we de productie volledige in eigen beheer in Nederland doen, weten we ook hoe het zit.


Samenwerken?

We staan altijd open voor contact, samenwerkingen en een goed gesprek. Je kunt ons bereiken op:

Adres

Korte Eeweg 2F-G

4424 NA Wemeldinge

Provincie Zeeland

Volg het nieuws

Copyright © 2021-2024 Sophyn Greens | Privacy | ZienWebdesign