SOPHYN GREENS

Dit is ons verhaal

“Bij Sophyn Greens staan de groente en fruit centraal.”

Méer voedingsmiddelen mét groente en fruit

Dagelijks eten we te weinig groente en fruit. Terwijl ze van nature boordevol voedingsstoffen zitten die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven, zoals vezels, vitamines en mineralen. Door groente en fruit als basis te verwerken in voedingsmiddelen creëren we mogelijkheden voor een gezonder voedselaanbod in onder andere de supermarkten. En maken we het gemakkelijker om meer groente en fruit te eten. We zeggen niet voor niets ‘Groente & Fruit in elke hap’.


Met passie voor de landbouw

In de land- en tuinbouw ligt het werk nooit stil. Elke dag wordt er met zorg gezaaid, geplant, bewaterd, gewied, verzorgd en geoogst.

Met veel passie en energie wordt wereldwijd gewerkt aan ons voedsel. Wij begrijpen de passie van de teler en de natuurlijke variatie van groente en fruit. We hebben dan ook een stevig internationaal netwerk van telers die telen met passie voor het product én voor haar omgeving.


Stabiele groente- & fruitbasis voor uw receptuur

Met onze achtergrond in de groente- en fruitsector noemen we ons echte kenners. Ervaring reikend van teelt, de verwerkingsprocessen, tot de commerciële handel; ofwel de gehele keten van land tot klant. Hierdoor weten we dat elke groente- en fruitsoort haar gebruiksaanwijzing heeft. Dit start al vanaf het zaadje. We vinden het een uitdaging deze gebruiksaanwijzing te doorgronden om zo de juiste keten en het proces in te richten. Ons uitgangspunt is om groente en fruit te verwerken met zoveel mogelijk behoud van smaak en voedingsstoffen van groente en fruit en zonder onnodige toevoegingen. Dit geeft een goede basis voor verdere verwerking in uw receptuur.

Samenwerken?

We staan altijd open voor contact, samenwerkingen en een goed gesprek. Je kunt ons bereiken op:

Adres

Zuideinde 92a

2991 LK Barendrecht

Contact

info@sophyngreens.com

+31 (0)6 46 00 59 70

Info

KVK 81252331

BTW NL862018560.B01

Volg het nieuws