ONTMOET SOPHYN GREENS

Onze eigen wortels

Sophyn Greens B.V. is opgericht in 2020 door Linsie Meijer om met het ontwikkelen en produceren van nieuwe voedingsmiddelen meerdere uitdagingen in de voedselketen tegelijk aan te pakken. En op deze manier een bijdrage te leveren aan de voedseltransitie naar moderne, echte en natuurlijke voedsel vanuit een duurzame en veerkrachtige keten. Met inclusie van de natuur, mens en omgeving. Waarin de food miles serieus wordt afgewogen, waar reststromen een bestemming hebben en waar zorgvuldige afweging is voor gebruik van duurzame energie en verpakkingen.


Met Sophyn Greens wil ze op haar positief bevlogen manier laten zien dat voedselproductie ook anders kan, door anders te denken en anders te doen.

Terug naar de basis, de eenvoud, maar dan in een schaalbaar, toekomstgericht en modern jasje.


lmeijer@sophyngreens.com

+316 46 00 59 70

Linsie Meijer


“Meerdere malen per dag maken we keuzes over ons eten; wat, waar, met wie. Met de passie en kennis die ik heb als voedingskundige en de nieuwsgierigheid naar waarom mensen keuzes maken, speel ik graag een positieve rol door een duwtje te geven naar een gezondere of duurzame keuze. Hoe kan dit beter dan zelf producten ontwikkelen waar groente & fruit een centrale plek hebben? Ik zie het als een bijdrage in de voedseltransitie naar echtere en voedingsrijkere producten op de schappen. ”

ONZE WAARDEN

Bij Sophyn Greens zijn we nuchter en staan met beide voeten op (en soms in) de grond.

Dat betekent dat we met gezond verstand kiezen voor een realistische keten, die werkt voor elke schakel en die toekomstbestendig is. Dit is voor ons een keten die stabiel en schaalbaar is. Dat daarin lokaal product, het gebruik van restromen, duurzaam geteeld én geproduceerd centraal staan is een vanzelfsprekendheid die we koesteren en uitdragen. Onze visie op een duurzame keten in combinatie met ons gevoel voor realisme en grootschalige processen maakt ons geen dromers, maar bouwers. Bouwers gedreven door passie. We zijn onderzoekend, bevlogen en zoeken zaken graag grondig uit, waarbij we ons niet laten remmen of tegenhouden vanuit bestaande paden.


WIST JE DAT?

De naam Sophyn Greens is afgeleid van de namen Sophie en Fynne, de dochters van Linsie.


Samenwerken?

We staan altijd open voor contact, samenwerkingen en een goed gesprek. Je kunt ons bereiken op:

Adres

Korte Eeweg 2F-G

4424 NA Wemeldinge

Provincie Zeeland

Volg het nieuws

Copyright © 2021-2024 Sophyn Greens | Privacy | ZienWebdesign