Onze producten

ONZE MISSIE

Groente en fruit in elke hap!

Voor Sophyn Greens staan groente en fruit centraal. Dat groente en fruit gezond zijn, is algemeen bekend. En toch eten we er nog te weinig van. Door groente en fruit als basis te verwerken in voedingsmiddelen eten we ongemerkt meer groente en fruit. Op deze manier geloven wij dat er méer kan met groente en fruit in ons dagelijks eetpatroon. Daarom maken wij vanuit verse groente en fruit ingrediënten voor verwerking in andere

voedingsmiddelen.

Met onze kennis en ervaring uit de teelt en verwerking van verse groente en fruit, zijn we erin geslaagd om de echte en herkenbare smaken te behouden zonder onnodige toevoegingen of complexe processen. Door gebruik van onze groente en fruit ingrediënten krijgt u een mooie basis voor verwerking in uw verdere receptuur.

SOPHYN GREENS

Dit is ons verhaal

Méer voedingsmiddelen mét groente en fruit

Wereldwijd groeit het aantal mensen met overgewicht. Dagelijks eten we te weinig groente en fruit. Terwijl ze van nature boordevol voedingsstoffen zit die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven, zoals vezels, vitamines en mineralen. Door groente en fruit als basis te verwerken in voedingsmiddelen creëren we mogelijkheden voor een gezonder voedselaanbod. En maken we het gemakkelijker om meer groente en fruit te eten. We zeggen niet voor niets ‘Groente & Fruit in elke hap’.

Met passie voor de landbouw

In de land- en tuinbouw ligt het werk nooit stil. Elke dag wordt er met zorg gezaaid, geplant, geoogst, bewaterd, gewied, verzorgd. Met veel passie en energie wordt wereldwijd gewerkt aan ons voedsel. Wij begrijpen de passie van de teler en de natuurlijke variatie van groente en fruit. We hebben dan ook een stevig Internationaal netwerk van telers die telen met passie voor het product én voor haar omgeving.

Stabiele groente & fruitbasis voor uw receptuur

Met onze achtergrond in de groente en fruitsector noemen we ons echte kenners. Reikend van teelt, de verwerkingsprocessen, tot de commerciële handel; ofwel de gehele keten van land tot klant. Hierdoor weten we dat elke groente en fruitsoort haar gebruiksaanwijzing heeft. Dit start al vanaf het zaadje. We vinden het een uitdaging deze gebruiksaanwijzing te doorgronden om zo de juiste keten en proces in te richten. Ons uitgangspunt is om de groente en fruit te verwerken met zoveel mogelijk behoud van de smaak en voedingsstoffen van de groente en fruit en zonder onnodige toevoegingen. Hiermee een goede basis voor verdere verwerking in uw receptuur.

“Groente en fruit in elke hap.”

SOPHYN GREENS

Contact

We staan altijd open voor contact, samenwerkingen en een goed gesprek. Je kunt ons bereiken op:


Zuideinde 92

2991 LK Barendrecht

Nederland


info@sophyngreens.com

Volg het nieuws: